SAUNA USCATA

GRATIS PENTRU CLIENTII SALSAFIT CU ABONAMENT SAU ESX, 7Card, etc. in lunile MAI-IULIE
1 SEDINTA CU ALTI UTILIZATORI - 35 LEI
1 SEDINTA* SINGUR(A) (in limita disponibilitatii)- 60 LEI
ABONAMENT LUNAR 4 SEDINTE CU ALTI UTILIZATORI- 100 LEI
ABONAMENT LUNAR 4 SEDINTE SINGUR (in limita disponibilitatii) - 200 LEI
* O SEDINTA DUREAZA MAX 30 MINUTE

REGULI DE UTILIZARE A SAUNEI

In completarea serviciilor de fitness, Centrul de Fitness Salsafit Gym (Centrul), pune la dispozitia oricarei persoane in varsta de peste 16 ani care doreste si a carei sanatate ii permite utilizarea saunei* (Utilizator), un serviciu de ingrijire corporala benefic prin efectul de destindere fizica si psihica, prin detoxifiere si prin stimularea sistemului imunitar: sauna uscata (finlandeza).

Fiind o sauna comuna (maxim 3 Utilizatori simultan), din grija pentru confortul, sanatatea, siguranta si igiena tuturor Utilizatorilor, Centrul a alcatuit cateva Reguli de Utilizare a Saunei (Regulile), obligatorii pentru toti Utilizatorii, parte integranta a Regulamentului de Frecventare a Centrului.


Accesul Utilizatorului la serviciul de sauna este permis doar
1. in urma prezentarii unui act de identitate personala;

2. in urma citirii, completarii si semnarii de catre acesta a Declaratiei de luare la cunostinta si acceptare a Regulilor de Utilizare a Saunei si a Regulamentului de Frecventare a Centrului (Declaratia) si a exprimarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;

3. in urma achitarii taxei de acces la sauna, separat de
abonamentul/ sedinta de fitness/aerobic/abonamentul ESX etc.; Abonamentele lunare sunt valabile timp de 30 de zile calendaristice de la data primei sedinte de sauna.

4. pe baza unei programari prealabile, in limita locurilor disponibile;
cu respectarea tuturor conditiilor de utilizare a saunei, astfel cum acestea sunt prevazute mai jos in prezentul Regulament

Din consideratie pentru ceilalti Utilizatori ai saunei si din ratiuni de igiena, precum si pentru a evita orice incidente neplacute, Utilizatorul va folosi sauna in urmatoarele conditii:

5. Echipament obligatoriu:

5.1. un prosop pentru dusul de dinainte de a intra la sauna si dintre sesiunile de sauna (se recomanda uscarea completa a pielii inainte de a intra in sauna).

5.2. alt prosop, uscat si suficient de mare pentru ca Utilizatorul sa se poata aseza/intinde pe el (Nu se pune prosopul ud pe banca pentru a nu deteriora lemnul natural.)

5.3. Papuci pentru dus cu talpa antiderapanta

6. Picioarele se pot pune si ele pe bancuta dar numai pe un prosop pentru a nu murdari bancuta);

7. In urma unui dus care sa curete corpul si sa-i ridice temperatura, pregatindu-l pentru sauna;

8. Numai daca NU a consumat alcool, droguri, stimulente, sedative/substante halucinogee in ziua sedintei respective de sauna

9. Nu imediat dupa un antrenament intens sau dupa o masa copioasa.

10. Fara bijuterii sau alte accesorii metalice, ochelari, lentile de contact, etc, pe care le puteti pierde sau care se pot deteriora sau incinge si produce arsuri;

11. Crescand treptat timpul de sedere in sauna (initial, una sau mai multe reprize de cate 5 minute si nu mai mult de 15 minute per sedinta - timpul total insumat sa nu depaseasca 45 minute cumulate din mai multe reprize); Utilizarea mai multor sedinte de cate 30 min consecutiv intr-o singura zi nu este recomandata si se va face doar pe propria raspundere, in limita locurilor disponibile, prioritate avand clientii care nu au mai utilizat sauna in ziua respectiva.

12. Utilizatorul saunei nu are dreptul sa actioneze niciun sistem de operare a saunei, respectiv sa deschida cabina de sauna, sa porneasca sau sa opreasca soba electrica sau sa creasca temperatura de la panoul electric - numai personalul Centrului are acest drept. Nerespectarea acestei conditii atrage anularea accesului meu la orice serviciu al Centrului, dupa cum va alege conducerea Centrului.

13. Deteriorarea oricarui obiect sau sistem al Centrului din cauza nerespectarii de catre Utilizator a Regulamentului de frecventare a Centrului, atrage suportarea de catre Utilizator a costului de reparare, respectiv anularea accesului Utilizatorului la orice serviciu al Centrului, dupa cum va alege conducerea Centrului.

14. Soba saunei este prevazuta cu un dispozitiv electric, drept urmare, este interzisa asezarea oricarui obiect pe soba saunei ci numai pe bancute pentru a nu provoca un incendiu. Din acelasi motiv, este interzisa lasarea in sauna a oricarui lucru nesupravegheat.

15. Saunele din Centru sunt saune uscate, permitand turnarea controlata a unei mici cantitati de apa pentru a creste putin gradul de umiditate din sauna (ocazional, apa putand contine cateva picaturi de ulei esential - atat cat sa fie suportabile pentru toti utilizatorii simultani ai saunei).

16. Nu se toarna arome direct pe pietre deoarece pot deveni toxice!

17. Personalul Centrului are dreptul dar nu si obligatia sau chiar posibilitatea de a urmari in permanenta respectarea Regulilor de utilizare a saunei, prin urmare, Utilizatorii primesc accesul la sauna doar daca isi asuma riscul oricaror situatii neplacute sau accidente survenite in timpul sedintei de sauna din propria vina sau din vina altora.

18. O sedinta rezonabila de sauna dureaza maxim 30 minute in sesiuni de 5-15 minute, in functie de nivelul de toleranta al fiecarui Utilizator, sesiuni ce pot fi intercalate cu dusuri (supotabil de reci, urcand incet de jos in sus: picioare, brate, piept, fata, cap, spate) menite sa revigoreze organismul si sa stimuleze, in timp rezistenta si imunitatea acestuia.

19. Expunerea prelungita la temperaturi ridicate poate cauza greata, ameteli si stari de lesin, etc.. In asemenea situatii, Utilizatorul va parasi sauna fara intarziere.

20. Recomandam Utilizatorilor sa ceara sfatul si recomandari medicului in vederea folosirii saunei, in special in cazul in care sufera de anumite afectiuni, cum ar fi: boli de inima, hipertensiune sau hipotensiune, sarcina, alcoolism, epilepsie, in cazul administrarii de stimulente, vasodilatatoare, tranchilizante sau orice medicamente care modifica starea psihica;

21. Dat fiind ca, odata cu toxinele si diverse impuritati, se elimina prin transpiratie si electroliti, a caror pierdere repetata ar perturba buna functionare a organismului, se recomanda ca Utilizatorul sa se hidrateze corespunzator si sa urmareasca sa-si refaca ulterior (sau chiar in timpul sedintei de sauna) rezervele de electroliti.

22. Utilizatorul se obliga sa respecte neconditionat Regulamentul disponibil spre consultare la receptia Centrului si pe site-ul salsafit.ro, nerespectarea Regulamentului atragand anularea dreptului Utilizatorului de a utiliza sauna din incinta Centrului precum si evacuarea imediata a acestuia din sauna, fara rambursarea taxei achitate.